Onnistumisen iloa!

On valtavan hienoa huomata yhä uudelleen ja uudelleen kuinka antoisaa Kampaajan työ on. Jokainen päivä tuo mukanaan erilaisia töitä ja erilaisia ihmisiä. Kampaajalle ihmisten kohtaaminen on työn tärkeimpiä ja antoisampia osa-alueita. Paras ja onnistunein Kampaamo käynti on rentouttava, mukava ja lopputulos tavoitteen ja odotusten mukainen. Sellaisen saavuttaa parhaiten etsimällä oman vakituisen Kampaajan. Hän on se, joka osaa valmiiksi valita oikeat lehdet peilipöydälle, koska tietää, että Sinulle tulee ”Anna” kotiin. Eikä tarvitse jännittää lopputulosta, koska voit luottaa omaan Kampaajaasi. Hän on suunnitellut valmiiksi kaiken ja toki suunnitelmia hiusten tulevaisuudesta tehtiin yhdessä jo edellisellä Kampaaja käynnillä.

Harvassa työssä voi kokea onnistumisen iloa näin monta kertaa päivässä. Se auttaa jaksamaan Kampaajan työssä ja lisää motivaatiota kehittää osaamistaan. Kampaajat ovatkin varmasti yksi onnellisimmista ihmisryhmistä, sillä paitsi kaikki ihanat asiakkaat, myös uusi kevään 2015 hiusmuoti tuo iloa ja väriä elämään. Toivottavasti kaikki tämä välittyy myös asiakkaalle ja saa suut hymyyn.

Nyt kannattaakin ottaa yhteyttä omaan luottokampaajaan ja jatkaa hyvin (tai huonosti) alkanutta joka vuotista kunnon kohotusta, tai parempia ja terveellisempiä elämäntapa muutoksia Kampaajan penkissä. Parin tunnin tapaamisen jälkeen lähdet kotiin hyvän näköisenä, uudistuneena, virkeän iloisena ja mikä parasta, itse ei tarvitse tehdä mitään.