Pikkujoulukampaus ja arvonta

Marraskuu tuo tullessaan pimenevät illat, kauppakeskuksien jouluvalot sekä sähköpostiin kilahtavat pikkujoulukutsut. Joillakin on pikkujouluja joka viikonloppua ja osalle riittää ne yhdet.

Aloitin Clipsin kanssa yhteistyön noin kaksi kuukautta sitten, jolloin laitettiin mun hiukset uuteen uskoon. Työsarkaa oli, koska edellisestä kampaamokäynnistä oli liian monta kuukautta aikaa. Tällä kertaa tilanne ei luonnollisesti ollut niin paha.

Tyvi oli kasvanut taas jonkin verran, joten värjättiin mun se ja samalla kirkastettiin sävytteellä koko pää. Hiuksista tuli taas aivan ihanat! Yritän pitää keltaisen värisävyn mahdollisimman kaukana mun hiuksista, joten siinä onnistuttiin taas. Isona apuna on ollut myös tuotteet, jotka edellisellä kerralla sain testattavaksi. Tämän ansiosta myös kampaamokäynnit helpottuvat, koska hiukset eivät ole päässeet liian keltaiseksi.

Hiustenhoitotuotteet

Nyt sain testattavaksi mm. REDKENin extreme shampoon ja hoitoaineen. Nämä molemmat ovat rakennepaikkaavia. Rakennepaikkaavat ovat tehneet mun hiuksille kyllä todella hyvää. Hopeashampooksi sain LÁNZAn silver brightning shampoon. Ideana, että muutaman kerran viikossa vedän hiukset hopeasahmpoolla ja muuten käytän normaalia shampoota, jottei hiukset mene liian harmaaksi. Mukaan lähti myös KÉRASTASEn Sérum thérapiste -hoitoseerumi. Tämä on kuulema hoitoseerumeiden kingi! Viimeisenä mukaan lähtevänä tuotteena sain SEBASTIAN TRILLIANTin lämpösuojan ja hoitosuihkeen. Tuote antaa säihkyvää kiiltoa ja lämpösuojan ja se sisältää vuorikristallia. VAU! En malta odottaa pääseväni taas näihin käsiksi.

Pikkujoulukampaus

Testattiin tällä kertaa, että minkälainen pikkujoulukampaus mulle sopisi. Mulla oli inspiraatiokuva mukana, jonka pohjalta kampaaja kampaukseni myös teki.  Musta tästä tuli todella hieno! Jos noita juhlia tulee, niin todellakin menen ottamaan ihan varta vasten pikkujoulukampauksen. Kivahan se on joskus panostaa vähän enemmän. Pääseehän sitä myös itse helpommalla.

Jos teillä on aikeissa käydä laittamassa hiukset kuntoon ennen pikkujouluja, niin kannattaa aika varata mahdollisimman pian. Ajat täyttyvät hurjaa vauhtia. <3

Sain järjestää lukijoilleni taas ihan mahtavan arvonnan, iso kiitos siitä Clipsille! Arvontaan pääsette osallistumaan täältä: https://johanonfitness.vaikuttajamedia.fi/2018/11/07/pikkujoulukampaus-ja-arvonta/

Kiitos käynnistä ja tuotteista Clipsille. J

Xoxo

Johanna