Kuten yrityksemme nimikin kertoo,  Kampaamo-Myymälä CLIPS tarjoaa saman katon alla kaikki hiusten hoitoon liittyvät palvelut.

Liikkeissämme Sinua palvelee 85 kampaajaa, joilla on korkea osaamistaso ja suuri halu palvella sekä ratkaista hiuksiisi liittyvät toiveet ja haasteet. Meillä henkilökuntaa koulutetaan säännöllisesti ja meillä on siis viimeisin tieto ja osaaminen hiusasioissa.

Kampaamotuotemyymälästä löydät 750 tuotteen joukosta varmasti Sinulle sopivat tuotteet henkilökuntamme opastuksella. Meillä myynnissä olevat tuotemerkit ovat parhaita ja ostetuimpia maailmanlaajuisesti. Uudistamme valikoimaamme säännöllisesti kysynnän ja uusien innovaatioiden mukaan. 

Tässä varmasti jo paljon perusteita, miksi kannattaa tulla Clipsiin asiakkaaksi tai jopa töihinkin.

Lisäperusteena voisi olla hyvän palvelun lisäksi ostoedut: kampaamosta saat alennusta -25€ joka seitsemännestä käynnistä, ja tuoteostoista 3+1 edun ansiosta maksat vain kolmesta tuotteesta ja neljäs on Sinulle ilmainen! Lisäksi meillä on tarjouspöydillämme jatkuvasti vaihtuvia tarjoustuotteita, joissa alennukset ovat pääsääntöisesti 40-50%!

 

TERVETULOA NAUTTIMAAN HYVÄSTÄ PALVELUSTA

CLIPS-liikkeet löydät seuraavista Kauppakeskuksista:


HELSINKI, Kauppakeskus Tripla 1.krs.
HELSINKI, Kauppakeskus Ristikko 1.krs.
HYVINKÄÄ, Kauppakeskus Willa 1.krs
HÄMEENLINNA, Kauppakeskus Goodman 1.krs.
LAHTI, Kauppakeskus Karisma 1.krs
SEINÄJOKI Kauppakeskus Ideapark 1.krs.
TURKU, Kauppakeskus Skanssi 2krs.
VANTAA, Kauppakeskus Myyrmanni 2.krs.