8 HIUSTYYLIÄ JOTKA NUORENTAA HUOMATTAVASTI!

#HAIRSTYLESTOLOOKYOUNGER

Usein puhutaan nuorentavista hiusväreistä, mutta entä hiustenleikkaukset ja kampaukset, jotka saavat sinut näyttämään nuoremmalta? Tietyt hiustenleikkaukset ja kampausmallit voivat nuorentaa vuosia. Nyt paljastamme kahdeksan hiustyyliä asiakkaillemme, jotka haluavat näyttää nuoremmilta!

Kuva naisesta, jolla on lyhyet, aaltoilevat, vaaleat hiukset, luotu Wella Professionals -sovelluksella.

1

1. KIHARTUVA POLKKA

Liian monien kerrosten leikkaus voi helposti vanhentaa, mutta pitkän mallin katkaiseminen lyhyeksi, vaaleaksi kampaukseksi auttaa parantamaan tyyliä välittömästi.  Leukalinjaan leikattu aaltoileva, pienin kerroksin oleva polkka on ehdottomasti nuorentava tyyli. Luodaksesi tämän tyylin, ohjeet ovat seuraavat: Kun malli on leikattu, seuraava vaihe on kuivaus. Kuivaa hiukset vastakkaiseen suuntaan luonnollisesta kääntymissuunnasta. Hiusten kuivaamisen jälkeen kiharra hiukset osioittain, joka toinen kerros myötäpäivään, ja joka toinen vastapäivään. Jatka niin pitkään kunnes kaikki on kiharrettu. Haro sormin hiukset läpi ja kiinnitä valmis tyyli lakalla.

Kuva naisesta, jolla on harmaa vaalea pixie-leikkaus, luotu Wella Professionals -sovelluksella.

2

2. TÄYDELLINEN PIXIE

Asiakkaille, jotka ovat kyllästyneitä pidempien hiusten kuivaamiseen, ja muotoiluun, pixie-leikkaus on täydellinen. Tämä tyyli helpottaa arkea huomattavasti! Kun leikkaus on tehty, niin kotona hoidettavaksi jää enää muotoilu. Tämä malli kuivuu nopeasti, ja hiusten muotoiluunkaan ei kulu aikaa. Vahaa hieman käsiin ja sekoita se hiuksiin, tämän jälkeen muotoile haluttuun tyyliin!

3

3. ”YLIPITKÄ” OTSATUKKA

Kasvoja kehystävillä kampauksilla voi olla ”veistoksellinen” vaikutus. Tämän takia otsatukka ja ”ylikasvaneet” hapsut ovat eräitä tunnetuimmista nuoruutta lisäävistä tyyleistä. Tämä tyyli on myös erittäin helppo saavuttaa missä tahansa mallissa! Jos sinulla on jo otsatukka jonka haluat ehkä kasvattaa, suosittelemme että kasvatat sitä vielä hieman pidemmäksi tämän tyylin saavuttamiseksi. Kun otsatukka osuu alaripsien kohdalle on aika käydä kampaajalla. Sitä kevennetään ja leikataan enemmän muotoon kehystämään kasvoja. Jos sinulla ei ole otsatukkaa, niin tämä tyyli on vieläkin helpompi saavuttaa, koska se voidaan leikata ja muotoilla sopivaksi suoraan! 

Kuva naisesta, jolla on keskipitkät, vaaleat hiukset, luotu Wella Professionals -sovelluksella.

4

4. KESKIPITKÄ TYYLI

 Joskus jos hiuksista tulee liian pitkät, ne voivat alkaa näyttää ohuilta ja hapsuisilta. Ajan myötä latvoista tulee alttiimpia murtumiselle ja katkeilulle, kun talin tuotanto päänahasta hidastuu. Siksi yksi nuorentavista tyyleistä on leikata pitkät kutrit olkapään korkeudelle. Vaurioituneiden latvojen leikkaaminen tekee suuren muutoksen hiuksiin, jolloin hiukset näyttävät kiiltävämmiltä ja usein jopa paksummilta.  

Kuva naisesta, jolla on tummanruskeat, kiharat hiukset, luotu Wella Professionals -sovelluksella.

5. KIILTÄVÄT KIHARAT

Talituotannon väheneminen näkyy kiharassa hiuksessa eniten. Koska kiharan hiuksen rakenne vaikeuttaa luonnollisten öljyjen pääsyä jokaisen hiussuomun sisään, kiharat näyttävät helposti kuivilta.  Leikkaamalla säännöllisesti latvoja ja omaksumalla kosteuttavan hiustenhoitorutiinin, voit pitää kiharat nuorekkaina ja kimmoisina viikosta toiseen. Kosteuttavat ja ravitsevat tuotteet kiharan hiuksen ylläpitämisessä hyvän näköisenä on kaiken A ja O.

Kuva naisesta, jolla on ruskea asteittainen hiustenleikkaus, luotu Wella Professionals -sovelluksen avulla

6

6. KEVYESTI LEIKATTU PITKÄ POLKKA

Modernisti leikattu pitkä polkka antaa hiuksiin rennon tyylin. Tällä tyylillä haetaan pehmeää, muodikasta ja kaiken kaikkiaan rentoa lookia. Leikkaus sopii hyvin 45 asteen kulmassa, jolloin se tuo halutut, ”ne nuorentavat” piirteet esille, niskan ja leukalinjan! Viimeistele muotoillen hiukset kihartimen kanssa kevyeen laineeseen!

Kuva naisesta, jolla on vaaleat hiukset, muotoiltu matalalla chignonilla, luotu Wella Professionalsin avulla.

7

7. TYYLIKÄS NISKANUTTURA

Pehmeämmät ja rennommat nutturat näyttävät nuorekkaammilta kuin tiukat päälaelle kiinnitetyt hiukset, joten suosittelemme löysää niskanutturaa niille, jotka haluavat näyttää nuoremmilta. Tapahtumissa joissa hiusten on kestettävä, tee nuttura ensin hieman tiukemmaksi, sitten löysäile hiussuortuvia pikkuhiljaa siihen saakka, kunnes olet tyytyväinen lopputulokseen. Tämä tarkoittaa, että kampauksella on tukeva pohjarakenne. Viimeistele kestävällä lakalla, missä on kuitenkin vielä hieman muotoiltavuutta. Se pitää kampauksen kurissa tekemättä hiuksista kovia tai rapeita. Ihanan huoleton ja raikas tyyli.

Kuva naisesta, jolla on vaaleat hiukset, muotoiltu matalalle ponille, luotu Wella Professionals -sovelluksella.

8

8. MATALA PONINHÄNTÄ

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä, poninhännät! Niille jotka haluavat hiukset pois tieltä, mutta kuitenkin tyylikkäästi kiinni.  Jotta poninhäntä olisi hitusen näyttävämpi, tupeeraa päälaen kruunualueelta hiuksia hieman, ja käännä latvat poninhännässä rennolle kiharalle. Viimeistele hiuslakalla ja kiiltosuihkeella. Ps. kun vaihdat normaalin ponnarin päälle tyylikkään hiuskoristeen, kampauksesta tulee helposti jopa juhlallinen.