Saako äiti pitää huolta itsestään?

Tänä päivänä pinnallisuutta arvostellaan aika rankalla kädellä, joka nykypäivän ympäristöasiat  huomioon ottaen on ihan luonnollista. Toki elämässä tärkeysjärjestykset voivat tilanteiden mukaan muuttua, mutta mulle nämä asiat eivät vaikuta siihen, ettenkö haluaisi näyttää hyvältä.

Haluan olla huolitellun näköinen eli näyttää hyvältä. Se voi ehkä olla itsekästä, mutta mun mielestä jokaisen kannattaa tehdä elämästään sellainen, kuin itse haluaa. Siihen ei toisten ihmisten mielipiteet saisi vaikuttaa.

Äitiys

Moni äiti unohtaa itsensä hektisen vanhemmuuden keskellä. Tärkeysjärjestys muuttuu ja oma aika on kortilla. Tästä huolimatta omaa itseä ei saisi unohtaa. Kun äidillä on hyvä olla, niin lapsellakin on hyvä olla. Ja vaikka kuka sanoisi mitä, niin kyllä sillä ulkonäöllä on merkitystä omaan yleiseen fiilikseen.

Freesausta ulkonäköön

Ennen joulua pääsin taas Clipsiin ja hiuksiin tehtiin hieman uudistusta. Mulla on ollut pitkään harmaaseen taittavat hiukset ja nyt halusin hiuksista valkoiseen taittavat eli todella vaaleat. Hiukset onnistui täydellisesti. Väri oli juuri sitä mitä olin mielessäni ajatellut. Olen saanut lukuisia kehuja somessa, joten hiukset selvästi onnistui muidenkin mielestä.

Sain samalla testiin myös uusia tuotteita. Sain rakennepaikkaavana shampoona ja hoitoaineena KMS Moist Repair -sarjan tuotteet. Keltaisuutta pois taittamaan sain Color maski pearl -tuotteet. Hiuksiin jätettävänä hoitoaineena sain SP Reverse:n, joka auttaa selvittämään hiuksia. Käytän välillä kuivashampoota ja nyt sain testiin Nioxin instant fullness -kuivashampoon. Hiuslakaksi lähti mukaan Moroccanoil -hiuslakka.

Kiitos paljon Clipsille tuotteista.

Tsekkaa myös mun muut kuulumiset täältä: www.johanonfitness.fi