Kampaamokäynti Piristää Kummasti

Taas vierähti muutama kuukausi siitä, kun viimeksi pääsin istumaan Clipsin penkille. Yhteistyöni Clipsin kanssa alkoi puhtaasta tarpeesta. Mulla on aina ollut vaaleat hiukset, mutta tyveä on värjätty teinistä asti. Mun oma hiusväri on se maantienharmaa, mikä taitaa olla aika yleinen täällä Suomessa.

Mulla on aina ollut haasteita saada pidettyä mun hiukset kylmän värisenä. Tämän takia olen kokeillut myös ihan tumman harmaatakin värjäystä. Se ei kumminkaan tuntunut omalta. Haaveena on aina ollut kirkkaat vaaleat hiukset.

Nyt olemme Clipsissä päässeet siihen pisteeseen, että mun hiukset ovat puhtaan vaaleat. Eli hiukset taittavat kylmään, mutta ovat silti kiiltävät ja kirkkaat. Oon ollut enemmän, kuin tyytyväinen lopputulokseen.

Isossa roolissa on hiusten ylläpito oikeilla tuotteilla. Olen saanut testata paljon todella laadukkaita tuotteita, joista selvästi nousee esiin myös ne omat suosikit. Seuraavassa kirjoituksessa kerron teille mun tämän hetkiset suosikkituotteet.

Mulla on omat häät vain muutaman kuukauden päästä ja sinne halusin juuri tämän väriset hiukset. Nyt on itsellä todella hyvä fiilis vain ylläpitää väriä. Häihin otan erikseen klipsi-pidennykset, jolla saan tuuheutta ja vähän lisää pituutta hiuksiin. Nyt on myös helppo etsiä juuri oikean väriset klipsit.

Tule seurailemaan myös muita kirjoituksiani blogini puolelle: johanonfitness.vaikuttajamedia.fi