Talvi hiuksissa

Talvi ja sen mukanaan tuomat pakkaset ovat taas parhaimmillaan. Luonto on kaunis ja tarkeneminen on vain pukeutumiskysymys. Toiset tykkää ja toiset ei, hiukset ainakaan harvemmin. Onko tuttu tunne, että hiukset tuntuvat menevän päätä myöten, ovat kiillottamat tai lentävät? Tai kun jälkikasvu riehuu sohvalla ennen nukkumaan menoa, on kaikilla hiukset sähäkästi pörrössä? Talvi tuo omat haasteensa hiustenhoitoon. Ne ovat onneksi ratkaistavissa ja usein helpommin kuin osaakaan kuvitella.

Niin iho kuin hiuksetkin kaipaavat kosteutta. Vaikka iho ja hiuspohja rasvoittuisivatkin, ne kaipaavat kosteutta. Me kampaajat Clipsissä olemme hiustesi asiantuntijoita. Ikävästä päänahan kiristelystä ja kutinasta eroon pääseminen antaa rauhan keskittyä muihin asioihin. Shampoo, hoitoaine sekä muotoilutuote valinnoissa ammattilaisen tarjoama apu kannattaa hyödyntää. Clipsissä kampaajalla käydessäsi kampaaja suosittelee sinulle sopivia tuotteita ja saat vinkkejä hiustenhoitoon ja muotoiluun.

Hiusten pesussa on hyvä muistaa, että shampoo on tarkoitettu ennen kaikkea hiuspohjan pesuun. Kun hiuspohja puhdistetaan hyvin, puhdistuvat hiukset samalla. Pesun jälkeen pyyhekuivaa hiukset, silloin hoitoaine vaikuttaa tehokkaammin, eikä vesi laimenna sen hoitavaa vaikutusta. Talvella voi huoletta käyttää hoitavampia hoitoja, toisaalta ei pidä unohtaa myöskään muotoilutuotteita, sillä ne tuovat kaivatun pidon ja tuuheuden tunteen hiukseen kiiltoa unohtamatta. Clips on täynnä toinen toistaan ihastuttavampia kampaamotuotteita. Tule kysymään neuvot koko perheen hiusten hoitoon!

Ihania talvipäiviä toivotellen, sillä talvi on hyvää aikaa hemmotteluun!