Hiushulinaa!

11165295_10153285972759162_3173920532371089775_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Clipsin ensimmäiset Hiushulinat on saatu onnellisesti päätökseen. Takana on mielenkiintoinen, mahtava ja kiireinen viikko. Haluamme jokaisena päivänä tarjota asiakkaillemme parasta palvelua ja edullisimmat kampaamotuotteet. Sen onnistumisen takaa Clipsin tiimityöskentely, jonka ansiosta monen moni asiakas sai Hiushulinoista superedulliset hiustenhoitotuotteet, Clipsin kanta-asiakaskortin sekä uudistuneen VIP-etusetelimme Clipsin parturi-kampaamoon. Joko sinulla on omasi?

Yksi kysytyimmistä tuotteista ovat tällä hetkellä kuivashampoot, niin myös menneenä viikkona. Kuivashampoota voit käyttää sekä pesun tarpeessa oleviin, että puhtaisiin hiuksiin. Pesun tarpeessa olevat hiukset raikastuvat ja saavat uutta volyymia. Kuivashampoo imee hiuksesta rasvaisuutta, hiukset näyttävät puhtaammilta ja pärjäät loistavasti vielä yhden päivän.

Puhtaat hiukset ovat usein vaikeasti hallittavat, liukkaat ja päätä myöden laskeutuvat. Kuivashampoolla saat volyymia ja hallittavuutta. Hiukset näyttävät kuivashampoon ansiosta paksummilta ja tuuheammilta. Kyseessä on siis monikäyttöinen tuote, joka pelastaa kiireisen aamun ja ”huonon hiuspäivän” pipoa paremmin näin kesää kohti mentäessä. Kokeile kuivashampoota myös letityksen alle! Saat hiuksesta paremman otteen, jolloin muodikas letti on helpompi muotoilla.

Päällimmäisenä Hiushulinoista jäi mieleen huiman hyvät tarjouksemme. Vaikka Hiushulinat ovat tältä erää ohitse, Clipsissä on aina toinen toistaan parempia tarjouksia ja uusia ideoita!