Niophlex nyt Clipsissä!

Clipseissä on saatavana nyt myös Niophlex. Tämä 3- vaiheinen hoitokäsittely suojaa hiuksia kemiallisen käsittelyn aikana. Värjäys ja permanentti vahingoittavat hiusta, vaikka nykyisin hellävaraisuutta mainostetaankin värikäsittelyjen yhteydessä. Useimmilla on kokemuksia huonokuntoisista, kiillottamista ja takkuuntuvista hiuksista.

Niohplex kannattaa kokeilla heti seuraavalla kampaaja käynnillä! Tulokset ovat olleet todella hyviä, hius on kiiltavämpi ja vahvemman tuntuinen. Niophlex ehkäisee vaurioita ja vahvistaa hiuksen rakennetta. Niophlex käsittelyä suositellaan kaikkien kemiallisten käsittelyjen yhteydessä, mutta se voidaan tehdä myös vaikkapa leikkauksen yhteydessä. Tulosta voidaan ylläpitää kahdesti viikossa käytettävällä kotihoitotuotteella.

Tämä Niophlexin kotihoitotuote, kuten kaikki kampaamotuotteemme kuuluvat 3+1 etuun. Kun hyödynnät jatkuvan tuote-etumme 3+1, saat kampaamotuotteet super edullisesti. 3+1 etuun kuuluvat myös tarjoustuotteet! Siis ota 4, maksa 3, edullisimman tuotteen saat kaupanpäälle!