Joulun hoteimmat lahjat Clipsistä!

 

Hanki joululahjat helposti ja vaivatta Clipsistä. Saat jokaiselle jotakin ja ilon kiljahdukset kaikuvat ilmoille aattoiltana lahjoja avattaessa. Saat kiitosta ja hyvän mielen itsellesi ja läheisellesi.

Anopille, isälle, äidille, siskoille ja veljille voit antaa lahjakortin Clipsin Parturi-Kampaamoon, lahjakortteja on saatavana  40€, 60€, 100€, 120€ ja 150€ arvoisina ja ne käyvät sekä Parturi-Kampaamoon, sekä tuote ostoksiin. Lahjan saaja osaa arvostaa lahjakorttia, koska voi itse päättää lahjan todellisen sisällön omien mieltymystensä mukaisesti.

Clipsin Kampaajat suosittelevat joululahjaksi myös Luxe Oil joulupaketteja 44,95€, säästä lähes -40% normaalihinnasta! Pakkaus sisältää shampoon, hoidon ja jätettävän öljyn. Se on laadukas ja ihastuttava kullan hohtoisine tuotteineen. Bonacuren joulupakettit Clips tarjoaa edullisesti vain 16,95€. Bonacure pakkaus sisältää shampoon sekä jätettävän hoidon. Valittavana ovat kosteuttava, korjaava ja värikäsitellyn hiuksen tuotteet. Ota neljä, maksa 3, muistathan 3+1 tuote-edun, saat aina edullisimman tuotteen ilmaiseksi!

Yksittäisistä tuotetarjouksistamme voit kasata mieleisesi joulupaketit ja 3+1 tuote-etua hyödyntämällä saat tuntuvan edun! Tarjouksia näet www.clips.fi sivuiltamme ja myös kauppakeskuksien sivuilta. Poikkea Clipsiin, näet tarjoukset paikan päällä!

Tämän vuoden parhaimpia uutisia Clipsistä kuului lokakuussa, jolloin nettiajanvarauksemme käynnistyi jokaisessa liikkeessämme. Tervetuloa jouluostoksille ja Kampaamoon!