Tuotevinkki!

 

 

Kuiville, pörröisille tai kiillottomille hiuksille Clipsin Kampaajat suosittelevat Wellan Luxe Oilin eliksiiriä. Se  jättää kevyet ja hoidetun näköiset hiukset antaen jälleenrakentavaa uutta rakennetta. Vaikka tuotetta ei huuhdella pois, se ei jätä hiusta raskaan tuntuiseksi. Laadukas öljy on ihastuttavan tuoksuinen ja se on pakattu tyylikkääseen lasipulloon.

Tuote sisältää argan-, jojoba-, ja manteliöljyä, sekä lämpösuojan. Et tarvitse muuta lämpösuojaa raudan alle! Muista kuitenkin, ettei tuote korvaa muotoilutuotteita, jotka auttavat hiusten hallitsemisessa ja kampauksen tekemisessä. Hiusten kotihoito alkaa aina shampoosta, kysy parhaat neuvot Clipsin Kampaajaltasi.

Pese hiukset Luxe Oilin shampoolla, pyyhekuivaa ja käytä Luxe Oil Keratin hoitoaine ja sen jälkeen vie tuote pyyhekuivaan hiukseen ennen muotoilutuotetta. Tuotetta voi käyttää myös föönauksen jälkeiseen silottamiseen. Voit käyttää tätä tuotetta minkä tahansa shampoon ja hoidon kanssa, mutta saman sarjan tuotteilla saat paitsi rauhallisuutta kylppärin sisustukseen, myös tuotesarjan kaikki hyödyt.