Väriä ja kiiltoa syksyyn

Syksyn tullen hiukset kaipaavat taas kosteutta ja kiiltoa. Kun mietit mitä haluaisit hiuksillesi, käänny aina ammattitaitoisen Kampaajan puoleen. Meillä Clipsissä on vaihtoehtoja niin kotiin, kuin Kampaamossakin tehtäviin hoitoihin ja muihin käsittelyihin.

Kampaamossa suosittelemme värjäyksen yhteydessä latvoihin kiilto- tai hoitokäsittelyä. Tehohoidoista suosituin on Kerastasen tehohoito, joka hoitaa sekä hiuspohjaa, että hiusta. Väriä ja kiiltoa hiuksen latvaan saadaan sävyttävillä hoidoilla, kuten Color Mask ja Goldwellin vaahtosävyt. Näitä voit hankkia myös kotiin ja se onkin suositeltavaa etenkin Kampaamossa tehdyn värikäsittelyn jälkeen. Näillä tuotteilla saat pidettyä yllä kaikkia muotisävyjä. Tehohoitoja kotiin löytyy mm. Kerastaselta, Wellalta, Lorealilta, Goldwelliltä, Redkeniltä ja kattavasta valikoimassamme varmasti jokaiselle sopiva tuote. Muistathan pyyhekuivata hiuksen aina ennen hoitokäsittelyä!                              

Kauniin kiillon ja paremman ”tuntuman” hiukseen saa mm. Elumen käsittelyllä. Vaihtoehtona on myös väritön, vain kiiltoa ja parempaa tuntua hiukseen tuova ”sävy”. Vaihtoehtoisia käsittelyjä löytyy myös esimerkiksi Wellalta ja Schwarzkopfilta. Näitä latvaa ”freesaavia” käsittelyjä suosittelemme vaikkapa tyvivärin lisänä tai leikkauksen yhteydessä. Hius saa kokonaisuudessaan uuden ilmeen, kiillon ja tunnun. Tuotteet vaihtelevat Clipseissä liikkeittäin, Kampaajasi osaa valita juuri sinulle sopivan oman liikkeensä valikoimasta.

Clipsissä voit saada ns. pikakampauksen muun käsittelyn yhteydessä edulliseen hintaan. Letit ja nopeat kiharakampaukset tuovat iloa niin arkeen kuin juhlaan. Oletko kokeillut kampaukseesi Cutrinin Chooz- sarjan Fixing spraytä? Erittäin voimakkaalla muotoilukiinteellä muotoilet lyhyet rakennetta kaipaavat hiukset, sekä kiharakampaukset kiiltäviksi ja erotelluiksi. Kokeile!

Tervetuloa piristymään Clipsiin!