Ylläpidä värisävyäsi!

Clipsin Parturi-Kampaamossa tehdään päivittäin useita värikäsittelyjä. Kevättä kohden vaaleiden sävyjen värjäys taas lisääntyy. Kaikki värikäsittelyt suositellaan aina tehtäväksi ammattilaisen käsittelyssä. Näin varmistat parhaan mahdollisen tuloksen joskus erittäin haasteellisissakin värikäsittelyissä.

Lämpöisiä sävyjä taittavat silver- eli hopeashampoot eivät ole vain vaaleita hiuksia varten. Myös tummat hiukset pysyvät viileän sävyisinä silveriä käyttämällä. Ruskeat sävyt alkavat taittua pesujen kuluttaessa pigmenttiä, ja ne muuttuvat usein kupariseen suuntaan samalla menettäen tummuuttaan. Vaaleissa sävyissä nämä shampoot taittavat pois ei toivottua lämmintä pigmenttiä, pitäen sävyn kirkkaampana.

Vaalea, luonnon vaalea, beige, nude, vanilja, hiekka, kulta, jää, tuhka, hopea… Vaaleista hiuksista löytyy useita eri sävyjä. Luonnollisin ja kaunein lopputulos saadaan käyttämällä useampaa vaaleaa samassa värikäsittelyssä.

Hoitoaineet ja sävytteet kannattaa levittää aina hyvin pyyhekuivattuun hiukseen, koska vesi laimentaa hoitovaikutusta sekä pigmenttiä. Joissakin tuotteissa on mainittu vaikutusaika, mutta omalta Kampaajaltasi saat ohjeet juuri sinulle, koska jokainen hius on omanlaisensa. Näitä kullanarvoisia ohjeita kannattaakin noudattaa, sillä Kampaajasi toivoo hiustesi voivan hyvin ja värisävyn loistavan pitkään!

Sävyn ylläpito on syytä aloittaa heti Kampaajalta lähdön jälkeen, mahdollisesti heti ensimmäisestä pesusta. Näin varmistetaan, ettei pigmentti pääse vähenemään liikaa ja siten ei toivottu lämpöisyys palaa takaisin. Ei siis kannata odottaa maksamansa sävyn haalistumista, ennen kuin aloittaa hiusten hoitamisen ja värin ylläpitämisen! Tuotteita löytyy useilta eri merkeiltä ja paljon erilaisia shampoita, hoitoja ja vaahtosävyjä. Kysy lisää Kampaajaltasi!

Kevät aurinko pilkistää jo, nyt on aika laittaa hiukset kuntoon ja nauttia olosta! Clipsistä saat Kampaajan palvelut, kampaamotuotteet ja ohjeet käyttöön. Nähdään Clipsissä!