Joululahjoja Clipsistä!

 

Joululahjojen hankkiminen on taas ajankohtainen asia. Mitä, kenelle ja milloin ne ehtisi hankkia?  Meillä Clipsissä on paljon hyviä lahjaideoita.  Kampaamotuotteet ovat aina tarpeellisia ja saajaa ilahduttavia lahjoja. Hyvä valinta on myös Clipsin lahjakortti, jota lahjansaaja osaa arvostaa. Lahjakortin voi käyttää mielensä mukaan Parturi-Kampaamo palveluihin ja tuoteostoksiin. Kampaajamme auttavat sinua ratkaisemaan lahjapulmat,  sekä neuvovat sopivien tuotteiden valinnassa.

Valmiit joulupaketit, kuten Wellan SP Luxeoil- paketti (39,90€), sisältää shampoon, huuhdeltavan- sekä jätettävän hoitoaineen. Luxeoil on laadukas ja super suosittu tuotesarja. Käytännölliseen toiletti laukkuun pakatut Bonacuren shampoo ja hoitoaine ovat varmoja kestosuosikkeja (18,90€). Bonacuresta löytyy neljä vaihtoehtoa erilaisille hiuksille. Tule Clipsiin katsomaan mitä kaikkea meillä on tarjolla. Joululahja hankinnoissa kannattaa hyödyntää Clipsin jatkuva 3+1 tuote-etu, ota 4, maksa 3, saat edullisimman kaupan päälle. Etu on aina voimassa, ja koskee myös tarjoustuotteita!

Muista nauttia myös tunnelmaa tuovista joulupuuhista, kuten pipareiden leipomisesta ja kynttilöistä. Ripustit ehkä takapihan pensaaseen jouluvalot? Muistathan pysähtyä katsomaan kuinka kauniilta ne näyttävät?

Rauhallista Joulun odotusta!