Kuinka hyvin tunnet Clipsin?

Clips Kampaamo-Myymälät sijaitsevat Helsingissä Ristikossa, Vantaalla Myyrmannissa, Turussa Skanssissa, Hyvinkäällä Willassa, Hämeenlinnassa Goodmanissa ja Lahdessa Karismassa. Clipsissä työskentelee yli 60 hiusalan ammattilaista! Teemme liikkeissä kaikkia hiusalan töitä, myös ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä. Ajanvaraus toimii puhelimitse tai käymällä paikan päällä. Tällä hetkellä nettiajanvaraus toimii ainoastaan Goodmanin Clipsissä Hämeenlinnassa.  Muihin liikkeisiin nettiajanvaraus laajenee syksyn mittaan. Kaikki liikkeet palvelevat mahdollisuuksien mukaan myös suoraan ovelta aikaa kysyviä asiakkaita. Aukioloajat olemme halunneet pitää mahdollisimman pitkinä, jotta voimme palvella asiakkaamme mahdollisimman hyvin.

Työntekijöistä pidetään hyvää huolta ja yhteishenki koko Clipsissä on rakennettu hyviä pelisääntöjä vaalien. Clips on kasvanut tasaisen vakaasti ja on lunastanut paikkansa yhtenä Suomen isoimmista ja tunnetuimmista kampaamoketjuista.

Clips tunnetaan hyvästä palvelusta. Mittaamme asiakastyytyväisyyttä asiakkaille tehtävällä kyselyllä tasaisin väliajoin ja palaute hyödynnetään palveluita parantamalla. Asiakkailta olemme saaneet monta hyvää ideaa! Kiitos palautteestanne!

Lisää Clipsistä voit lukea lähitulevaisuudessa ilmestyvästä alamme ammattilehti Pinnistä.

Oletko muuten käynyt osallistumassa Facebook kisaamme? Meidät löydät myös Instagramista. Osoitteesta http://www.voice.fi/muoti-ja kauneus/nain-teet-taydelliset-lomakiharat-ammattilaisten-kikoilla-onnistut-121672 löydät Willan kampaajien lomakihara vinkit!

Aurinkoista loppukesää, nähdään Clipsissä!