Kesän 2017 hiusmuoti

Kesä on valon ja värien aikaa. Luonto herää eloon ja tarjoaa meille värien monimuotoisuutta parhaimmillaan. Kesällä myös moni meistä herää talviuniltaan ja haluaa uudistua. Joko sinä olet päivittänyt hiuksesi talven jäljiltä?  Me Clipsissä haluamme olla osa sinun uudistautumistasi ja tarjota uusimpia hiusmaailman tuulia. Tässä niistä muutamia.

1.Rohkeimmat leikkauttavat kesäksi otsahiukset. Otsahiusten tulee ylettyä vähintään kulmakarvoihin ja ne tulee olla muotoiltu pyöreästi kasvoja muotoillen. Jos kuitenkin epäröit näin radikaalia muutosta, voit aivan hyvin uudistaa ilmettä  jakauksella. Tänä kesänä voit huoletta laittaa jakauksen sivuun tai keskelle päätä, kaikki käy! Tärkeintä on, että valitsemasi tyyli tukee juuri sinun omaa persoonaasi.

 

2.Pitkät polkat ovat saaneet kasvaa ja niihin on nyt lisätty kerroksia. Kerrokset saavat olla runsaita ja niiden kautta hiuksiin haetaan voimakasta volyymiä. Kesän hiusmuoti hakee nyt vaikutteita 80-luvulta, jolloin hiuksissa oli todellista runsautta. Runsautta ja rakennetta voidaan lisätä hiuksiin myös erilaisilla muotoilutuotteilla. Esimerkiksi kesäisen merifiiliksen antavilla suolasuihkeilla on helppoa luoda runsautta hiuksiin.

 

3.Hiukset saavat nyt olla todella kiharat ja runsaat tai luonnollisesti laineilla. Tärkeintä on, että hiuksissa löytyy kesäistä rentoutta. Myös kiharamuodissa runsaus ja rohkeus ovat kesän kuuminta huutoa. Kesäksi tyylitietoinen voi valita hiustensä sävyksi heleää persikkaa tai kenties rohkeaa aprikoosia. Sävyn tulee tukea ja tuoda esiin kantajansa persoonaa ja tyyliä.

 

Aurinkoista kesää ja tavataan Clipsissä!

mansikkakihara