Clipsissä on HiusHulinat!

Clipsissä on HiusHulinoiden ajan paljon kampaamotuotteita -50 % alennuksella.

Päivitä tämän syksyn kampaukseesi ja hiustesi, sekä hiuspohjasi tarpeisiin sopivat tuotteet NYT! HiusHulinoiden huimat tarjoukset ovat voimassa 12. -18.10. välisen ajan. Tarjoukset kannattaa tulla tsekkaamaan paikan päälle, sekä hyödyntää jatkuva 3+1 tuote-etumme. Ota 4, maksa 3, edullisimman kampaamotuotteen saat ilmaiseksi! 3+1 etu koskee myös tarjoustuotteitamme!

Syksyisin hiuspohja alkaa usein oireilla. Kutinaa, kihelmöintiä ja hilsettä tai hiukset tuntuvat rasvoittuvan? Näihin arkea ja ajattelua haittaaviin ongelmiin löytyy apu Clipsistä. Poikkea HiusHulinoilla ja saatat yllättyä, paitsi super edullisista tarjouksista, myös hiuspohjasta häviävistä oireista.

Nyt on niin muikean mahtava hiuslakkatarjous, että vaikka reilummin käyttää, se ei kesken lopu! Kyseessä on 750ml jättipullo ja hinta vain 10,90€.

Super suosittu Matrix on täysin uudistunut. Matrix tuotesarja on koko viikon -50 % tarjouksessa, joten nyt kokeilemaan. Sarjaan on tullut paljon uusia tuotteita, kuten kuivashampoo, mutta löydät sieltä myös vanhat suosikit.

Nämä ja muut mahtavat tarjoukset odottavat sinua. Muista tarjouksista mainittakoon vielä Wellan SP Luxe Oil, joka on laadukas ja ylellinen kampaamotuotesarja. Hinta on nyt ennen kuulumattoman edullinen, -50 % normaali hinnasta! Nämä viedään käsistä!

Nähdään Clipsissä!