Uusia Tuulia + ARVONTA

Olen Johanna Varis ja kirjoitan JohanOnFitness nimistä blogia, joka keskittyy hyvinvointiin, perheeseen ja ajankohtaisiin ilmiöihin. Tulen nyt jatkossa päivittelemään omia kuulumisia liittyen hiuksiini myös tänne Clipsin puolelle.

Tällä hetkellä tapahtuu todella paljon, niin omassa henkilökohtaisessa elämässä, kuin urankin puolella. Kaikki selviää kumminkin aikanaan. <3 Nyt voin kumminkin jo yhden aivan mahtavan paljastuksen kertoa.

Kuten valokuvista on näkynyt, että en kauhean usein käy hiuksiani ”huollattamassa”. Edellisestä kerrasta onkin neljä kuukautta ja se muuten näkyy. Tai tässä kohtaa voinkin jo todeta, että näkyi!

Nyt nimittäin aloitin pidempiaikaisen yhteistyön Kampaamo-myymälä Clipsin kanssa. Clipsin myymälä on ollut tuttu entuudestaan, koska olen sieltä ostanut esim. hopeashampoota ja color maskia. Kampaamon puolella en ole itse aikaisemmin ollut asiakkaana, mutta esimerkiksi oma äitini käy siellä asiakkaana.


Mulla oli ensimmäinen käynti Clipsiin nyt viime lauantaina. Samana päivänä oli yhdet juhlat, joten käynti tuli juuri eikä melkein oikeaan saumaan. Mun kampaajan kanssa meillä synkkasi heti. Hän ymmärsi välittömästi mitä halusin ja mitä koin omissa hiuksissa haasteelliseksi. Halusin puhtaan vaaleat hiukset, jotka taittavat kylmään, niin ettei ne kumminkaan taittaisi harmaaseen. Mulla on myös kuivat latvat ja olen aivan liian pitkään ollut ilman mitään hiusten hoitotuotteita.

Olin itse asennoitunut, että menee useampi kerta, että saan sen väriset hiukset mitä hain, koska mun tyvikasvu oli niin pitkä. Olin supertyytyväinen lopputulokseen, koska sain juuri sen väriset hiukset mitä halusinkin heti ensimmäisellä käynnillä. Lopputulos oli todella tasainen. Leikattiin me vähän mun kuivia latvojakin pois, joka ei kyllä haitannut yhtään. Juhlissa ja IG:ssä hiukset sai paljon kehuja!

Liikkeessä oli kiva ilmapiiri ja kaikki oli jotenkin todella helposti lähestyttäviä. Ihailin muuten samalla yhden nuoremman tytön kampausta. Hän oli menossa häihin ja vitsi miten upea kampaus hänelle tuli. En viitsinyt salaa kumminkaan kuvaa ottaa. 😀

Mukaan lähti myös:

  • DS Blond hajusteeton ja vegaaninen hopeashampoo (jotta mun puhdas valkoinen hius myös pysyy puhtaan valkoisena)
  • Kerastasen rakennekorjaava shampoo ja hoitoaine (blondatut hiukset on aina vähän huonossa jamassa, joten nämä auttavat siihen)
  • Lánza silk seerumin mun kuivia latvoja varten (tätä voi käyttää niin kuivaan kuin märkäänkin hiukseen)
  • Wellan hoitosuihkeen (jotta saan mun märät hiukset harjattua suoraksi helpommin)

Olen jo nyt päässyt muutaman kerran osaa näistä käyttämään ja ainakin tähän mennessä vaikuttaa todella hyvältä!

Clipsissä on tällä hetkellä menossa Hiushulinat, eli siellä on erä tuotteista -50 % alennuksella. Kannattaa käydä katsomassa!

JohanOnArvonta

Voitte käydä osallistumassa arvontaan blogissani: www.johanonfitness.fi

Sain teille lukijoille myös megamahtavan arvonnan! Osallistu arvontaan kommentoimalla mitä hiustuotteita sinä tarvitsisit tällä hetkellä? Palkintona on 150 € arvoinen tuotepaketti, joka sisältää hoito- ja muotoilutuotteet. Arvonta on voimassa sunnuntaihin 23.9.2018 saakka. Arvonta suoritetaan maanantaina 24.9.2018 ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Onnea arvontaan!