Pesupäivän pelastajat ja arganöljyn tarina.

Pesupäivän pelastajat ja arganöljyn tarina

Iloista helmikuuta! Minun nimeni on Jasmin ja minut on kutsuttu kirjoittamaan tänne Clipsin blogiin silloin tällöin tukkajuttuja. Sisällöistä löydät tuotetestauksia ja -suosituksia sekä ammattilaisten vinkkejä, joiden avulla meidän kaikkien tukka-arjesta tulisi piirun verran helpompaa. Ainakin hauskempaa ja joskus ripauksella luksusta varusteltua,
MOI siis kaikille!

Nämä tukkastoorit ovat toivon mukaan helposti lähestyttäviä ihan jo siitä näkökulmasta, että minä olen ihan tavallinen kolmekymppinen, käyn töissä, harrastan aktiivisesti liikuntaa ja erityisesti tykkään ulkoilusta pienen poikani ja puolisoni kanssa. Palaan omien hiusteni sielunmaailmaan tarkemmin myöhemmin.

Blogi toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Clipsin kanssa ja kaikki hiustenhoito- ja muotoilutuotteet on saatu tätä tarkoitusta varten. Asioin myös asuinpaikkakuntani Clipsissä noin kerran kuukaudessa ja postausten asiantuntijavinkit tulevat Clipsin ihanilta ammattilaisilta kampaajilta, joille esitän kysymyksiä käyntien yhteydessä.

Oman perusrutiinin kivijalan luovat pesupäivät: sunnuntai ja keskiviikko. Pesupäivän pelastajat löytyvät Moroccanoil -sarjasta: silottavat pesutuotteet ja hellivä arganöljy – simppeliä. Mutta niinhän ne parhaat jutut ovat. Omat hiukseni ovat luonnostaan karheat ja pörröiset, näin talvella kuivahkotkin. Näistä tuotteista olen saanut kiistattoman avun oman pörhelöpääni tahdon taivuttamiseen.

 

Välimeren rannoilta kotoisin oleva arganöljy on tarjonnut huolenpitoa jo vuosisatojen ajan raviten hiuksia ja ihoa jättäen kauniin kiillon ja hoitaen jokaisella käyttökerralla. Arganöljyn ylellinen koostumus, antioksidantit, E-vitamiini ja rasvahapoit ovat lajissaan lyömättömät. Googletin arganöljyä ja osuin YouTubessa Maroccanoilin kanavalle: arganoilin tarina, olkaa hyvät <3

https://www.youtube.com/watch?v=sXJdMwGxyQM

Toisinaan toimistopäivän jälkeen on mentävä jonnekin: vanhempainvarttiin, afterworkeille, yhteistyökumppanitapaamiseen tai muualle, jossa kaivataan nostetta ehkä päivän mittaan väsähtäneeseen lookkin. Aivan huippuystävä on tällöin Moroccanoilin Dry Texture Spray, jota saa myös pienessä matkakoossa. Vahva suositus!

Moroccanoil -tuotteet löydät täältä!

https://verkkokauppa.clips.fi/moroccanoil

Perjantain afterworkkien pelastajakit 😉

 

Palaamisiin, Jasmin