Juhlakampaus Kevään Juhliin

En haluaisi aloittaa jokaista mun päivitystä, että apua häät lähestyy, mutta niin se on vaan taas aloitettava! VIIKKO! Enää tosiaan viikko häihin. Hääaamuna mun hiukset tulee loihtimaan mun vakiokampaaja Clipsistä. Koekampaus onkin sitten ensi viikolla heti alkuviikosta. <3  Ihanaa saada juhlakampaus!

Hääkampaus

Oon oikeasti menettänyt yöunia tän asian takia. Oon yrittänyt miettiä, vaikka kuinka, että minkälaisen kampauksen haluan häihini. Se on ollut lievästi sanottuna haasteellista.

Nyt sitten olen onneksi päässyt yhteen mieluisaan kampausvaihtoehtoon. Päätin, että haluan osan hiuksista aika tiukasti sivusta ylös koristeella ja muuten aika suorat hiukset. Jottei kampaus olisi liian tylsä, niin haluan, että mun latvoja kiharretaan ihan vähän. Uskon, että näin kampauksesta tulee mulle mieluinen. Tämä on varmasti ”munlainen” juhlakampaus.

Mulle laitetaan häihin klipsipidennykset, jotta saan vähän enemmän pituutta latvaan. Oikeita pidennyksiä en halunnut ottaa, koska en vain jaksa hoitaa niitä sillä tavalla, kuin pitäisi.

Juhlakampaus kevään juhliin

Tästä mulle tulkin mieleen, että vähänkö ois ihanaa jokaiseen juhlaan laittaa hiukset ammattilaisella. Isoja juhlia on kumminkin yleensä aika harvoin, joten miksi sitä ei panostaisi kunnolla, kun kerrankin olisi syy laittautua.

Mulle ei tänä keväänä ole tulossa muita juhlia, kuin omat häät ja mun kummilapsen konfirmaatio. Ihanaa, jos juhlia ois useampi.

Hääkampaukseen hain inspiraatiota Pinterestistä ja näytin mun kampaajalle mitä oikein haluaisin. Kampaajalle voi myös mennä ilman mitään inspiraatiokuvia. Näin mm. mun äiti teki. Mun äiti ottaa nimittäin myös Clipsistä juhlakampauksen meidän häihin ja hänellä oli tällä viikolla koekampaus. Siitä tuli aivan ihana.

Jos haluat laitattaa hiukset juhlia varten, niin suosittelen varaamaan ajan ajoissa. Ajat menee nimittäin tosi nopeasti. Samalla kannattaa hankkia myös kunnon tuotteet, joilla kampauksen saa pysymään pidempäänkin. Itsellä on ihan vakituisesti käytössä myös kiiltoa antava ja hoitava lämpösuojasuihke. Suihke antaa kiiltoa ja hoitaa hiusta. Samalla saa lämpösuojan esim. fööniä tai kiharrinta varten.