Pesupäivän pelastajat ja arganöljyn tarina.

Pesupäivän pelastajat ja arganöljyn tarina

Iloista helmikuuta! Minun nimeni on Jasmin ja minut on kutsuttu kirjoittamaan tänne Clipsin blogiin silloin tällöin tukkajuttuja. Sisällöistä löydät tuotetestauksia ja -suosituksia sekä ammattilaisten vinkkejä, joiden avulla meidän kaikkien tukka-arjesta tulisi piirun verran helpompaa. Ainakin hauskempaa ja joskus ripauksella luksusta varusteltua,
MOI siis kaikille!

Nämä tukkastoorit ovat toivon mukaan helposti lähestyttäviä ihan jo siitä näkökulmasta, että minä olen ihan tavallinen kolmekymppinen, käyn töissä, harrastan aktiivisesti liikuntaa ja erityisesti tykkään ulkoilusta pienen poikani ja puolisoni kanssa. Palaan omien hiusteni sielunmaailmaan tarkemmin myöhemmin.

Blogi toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Clipsin kanssa ja kaikki hiustenhoito- ja muotoilutuotteet on saatu tätä tarkoitusta varten. Asioin myös asuinpaikkakuntani Clipsissä noin kerran kuukaudessa ja postausten asiantuntijavinkit tulevat Clipsin ihanilta ammattilaisilta kampaajilta, joille esitän kysymyksiä käyntien yhteydessä.

Oman perusrutiinin kivijalan luovat pesupäivät: sunnuntai ja keskiviikko. Pesupäivän pelastajat löytyvät Moroccanoil -sarjasta: silottavat pesutuotteet ja hellivä arganöljy – simppeliä. Mutta niinhän ne parhaat jutut ovat. Omat hiukseni ovat luonnostaan karheat ja pörröiset, näin talvella kuivahkotkin. Näistä tuotteista olen saanut kiistattoman avun oman pörhelöpääni tahdon taivuttamiseen.

 

Välimeren rannoilta kotoisin oleva arganöljy on tarjonnut huolenpitoa jo vuosisatojen ajan raviten hiuksia ja ihoa jättäen kauniin kiillon ja hoitaen jokaisella käyttökerralla. Arganöljyn ylellinen koostumus, antioksidantit, E-vitamiini ja rasvahapoit ovat lajissaan lyömättömät. Googletin arganöljyä ja osuin YouTubessa Maroccanoilin kanavalle: arganoilin tarina, olkaa hyvät <3

https://www.youtube.com/watch?v=sXJdMwGxyQM

Toisinaan toimistopäivän jälkeen on mentävä jonnekin: vanhempainvarttiin, afterworkeille, yhteistyökumppanitapaamiseen tai muualle, jossa kaivataan nostetta ehkä päivän mittaan väsähtäneeseen lookkin. Aivan huippuystävä on tällöin Moroccanoilin Dry Texture Spray, jota saa myös pienessä matkakoossa. Vahva suositus!

Moroccanoil -tuotteet löydät täältä!

https://verkkokauppa.clips.fi/moroccanoil

Perjantain afterworkkien pelastajakit 😉

 

Palaamisiin, Jasmin

Muistathan suojata hiukset auringolta

Kesäinen aurinko saattaa tehdä peruuttamattomia vaurioita hiuksiisi. Auringon UV-säteet vaalentavat hiusta, kuivattavat sekä haurastuttavat niiden rakennetta. Siksi onkin erityisen tärkeää muistaa suojata hiukset hyvin ennen auringolle altistumista. Auringon UV-säteilyn johdosta syntyneet vauriot voivat olla vaikeita korjata, siksi ennaltaehkäisy onkin erityisen tärkeää. Kaikkein tehokkain tapa ennaltaehkäistä ja suojata hiuksia auringon paahteelta, on hatun tai huivin käyttö auringolle altistuttaessa. Aina tällainen suojaus ei kuitenkaan ole mahdollista, siksi onkin tärkeää muistaa käyttää hiusta suojaavia tuotteita. Tällaisten tuotteiden tarkoitus on suojata hiusta auringon haitallisilta UV-säteiltä, silottaa sekä parantaa hiuksen rakennetta.

Markkinoilla on lukuisia erilaisia tuotteita hiusten UV-säteilyltä suojaamiseen. Kesähiusten hoitoon suosittelemme ehdottomasti Lòrealin Solar sublimen shampoota sekä naamiota. Sekä shampoo että hiusta hoitava naamio ovat suunniteltu suojaamaan hiusta haitallisilta auringon UV-säteiltä. Tuotteet myös hoitavat sekä kosteuttavat auringon rasittamia hiuksia. Tuotteet ovat riittoisia ja niistä riittääkin koko kesäksi! Näiden tuotteiden raikas tuoksu tuo hiuksiisi kesän. Samalla hiuksesi ovat kauniin kiiltävät ja hoidetut.

 

Aurinkoista kesää!

Kesän 2017 hiusmuoti

Kesä on valon ja värien aikaa. Luonto herää eloon ja tarjoaa meille värien monimuotoisuutta parhaimmillaan. Kesällä myös moni meistä herää talviuniltaan ja haluaa uudistua. Joko sinä olet päivittänyt hiuksesi talven jäljiltä?  Me Clipsissä haluamme olla osa sinun uudistautumistasi ja tarjota uusimpia hiusmaailman tuulia. Tässä niistä muutamia.

1.Rohkeimmat leikkauttavat kesäksi otsahiukset. Otsahiusten tulee ylettyä vähintään kulmakarvoihin ja ne tulee olla muotoiltu pyöreästi kasvoja muotoillen. Jos kuitenkin epäröit näin radikaalia muutosta, voit aivan hyvin uudistaa ilmettä  jakauksella. Tänä kesänä voit huoletta laittaa jakauksen sivuun tai keskelle päätä, kaikki käy! Tärkeintä on, että valitsemasi tyyli tukee juuri sinun omaa persoonaasi.

 

2.Pitkät polkat ovat saaneet kasvaa ja niihin on nyt lisätty kerroksia. Kerrokset saavat olla runsaita ja niiden kautta hiuksiin haetaan voimakasta volyymiä. Kesän hiusmuoti hakee nyt vaikutteita 80-luvulta, jolloin hiuksissa oli todellista runsautta. Runsautta ja rakennetta voidaan lisätä hiuksiin myös erilaisilla muotoilutuotteilla. Esimerkiksi kesäisen merifiiliksen antavilla suolasuihkeilla on helppoa luoda runsautta hiuksiin.

 

3.Hiukset saavat nyt olla todella kiharat ja runsaat tai luonnollisesti laineilla. Tärkeintä on, että hiuksissa löytyy kesäistä rentoutta. Myös kiharamuodissa runsaus ja rohkeus ovat kesän kuuminta huutoa. Kesäksi tyylitietoinen voi valita hiustensä sävyksi heleää persikkaa tai kenties rohkeaa aprikoosia. Sävyn tulee tukea ja tuoda esiin kantajansa persoonaa ja tyyliä.

 

Aurinkoista kesää ja tavataan Clipsissä!

mansikkakihara

Uudet upeat vaaleat!

Kevät tulee jo kovaa vauhtia ja sen mukana tulevat uudet hiustrendit. Joko olet päivittänyt hiuksesi talven jäljiltä?  Varaa aikasi Clipsin Parturi-Kampaamoon! Clipsiin ovat saapuneet uudistuneet BLONDME- värit ja vaalennustekniikat, joista löytyy upeita ja hohtavia vaaleita räätälöitynä juuri sinulle! Tänä keväänä yhdistellään ruskean eri vivahteita vaaleiden sävyjen kanssa. Vaaleat osiot tuovat hiuksiin valoa ja raikkautta. Ruskean eri sävyt tuovat hiukseen syvyyttä ja luonnollisen pohjan. Sävyjä löytyy niin viileänä kuin lämpöisissäkin vivahteissa.

 

Tuotevinkki!

 

 

Kuiville, pörröisille tai kiillottomille hiuksille Clipsin Kampaajat suosittelevat Wellan Luxe Oilin eliksiiriä. Se  jättää kevyet ja hoidetun näköiset hiukset antaen jälleenrakentavaa uutta rakennetta. Vaikka tuotetta ei huuhdella pois, se ei jätä hiusta raskaan tuntuiseksi. Laadukas öljy on ihastuttavan tuoksuinen ja se on pakattu tyylikkääseen lasipulloon.

Tuote sisältää argan-, jojoba-, ja manteliöljyä, sekä lämpösuojan. Et tarvitse muuta lämpösuojaa raudan alle! Muista kuitenkin, ettei tuote korvaa muotoilutuotteita, jotka auttavat hiusten hallitsemisessa ja kampauksen tekemisessä. Hiusten kotihoito alkaa aina shampoosta, kysy parhaat neuvot Clipsin Kampaajaltasi.

Pese hiukset Luxe Oilin shampoolla, pyyhekuivaa ja käytä Luxe Oil Keratin hoitoaine ja sen jälkeen vie tuote pyyhekuivaan hiukseen ennen muotoilutuotetta. Tuotetta voi käyttää myös föönauksen jälkeiseen silottamiseen. Voit käyttää tätä tuotetta minkä tahansa shampoon ja hoidon kanssa, mutta saman sarjan tuotteilla saat paitsi rauhallisuutta kylppärin sisustukseen, myös tuotesarjan kaikki hyödyt.

Joulun hoteimmat lahjat Clipsistä!

 

Hanki joululahjat helposti ja vaivatta Clipsistä. Saat jokaiselle jotakin ja ilon kiljahdukset kaikuvat ilmoille aattoiltana lahjoja avattaessa. Saat kiitosta ja hyvän mielen itsellesi ja läheisellesi.

Anopille, isälle, äidille, siskoille ja veljille voit antaa lahjakortin Clipsin Parturi-Kampaamoon, lahjakortteja on saatavana  40€, 60€, 100€, 120€ ja 150€ arvoisina ja ne käyvät sekä Parturi-Kampaamoon, sekä tuote ostoksiin. Lahjan saaja osaa arvostaa lahjakorttia, koska voi itse päättää lahjan todellisen sisällön omien mieltymystensä mukaisesti.

Clipsin Kampaajat suosittelevat joululahjaksi myös Luxe Oil joulupaketteja 44,95€, säästä lähes -40% normaalihinnasta! Pakkaus sisältää shampoon, hoidon ja jätettävän öljyn. Se on laadukas ja ihastuttava kullan hohtoisine tuotteineen. Bonacuren joulupakettit Clips tarjoaa edullisesti vain 16,95€. Bonacure pakkaus sisältää shampoon sekä jätettävän hoidon. Valittavana ovat kosteuttava, korjaava ja värikäsitellyn hiuksen tuotteet. Ota neljä, maksa 3, muistathan 3+1 tuote-edun, saat aina edullisimman tuotteen ilmaiseksi!

Yksittäisistä tuotetarjouksistamme voit kasata mieleisesi joulupaketit ja 3+1 tuote-etua hyödyntämällä saat tuntuvan edun! Tarjouksia näet www.clips.fi sivuiltamme ja myös kauppakeskuksien sivuilta. Poikkea Clipsiin, näet tarjoukset paikan päällä!

Tämän vuoden parhaimpia uutisia Clipsistä kuului lokakuussa, jolloin nettiajanvarauksemme käynnistyi jokaisessa liikkeessämme. Tervetuloa jouluostoksille ja Kampaamoon!

Väriä ja kiiltoa syksyyn

Syksyn tullen hiukset kaipaavat taas kosteutta ja kiiltoa. Kun mietit mitä haluaisit hiuksillesi, käänny aina ammattitaitoisen Kampaajan puoleen. Meillä Clipsissä on vaihtoehtoja niin kotiin, kuin Kampaamossakin tehtäviin hoitoihin ja muihin käsittelyihin.

Kampaamossa suosittelemme värjäyksen yhteydessä latvoihin kiilto- tai hoitokäsittelyä. Tehohoidoista suosituin on Kerastasen tehohoito, joka hoitaa sekä hiuspohjaa, että hiusta. Väriä ja kiiltoa hiuksen latvaan saadaan sävyttävillä hoidoilla, kuten Color Mask ja Goldwellin vaahtosävyt. Näitä voit hankkia myös kotiin ja se onkin suositeltavaa etenkin Kampaamossa tehdyn värikäsittelyn jälkeen. Näillä tuotteilla saat pidettyä yllä kaikkia muotisävyjä. Tehohoitoja kotiin löytyy mm. Kerastaselta, Wellalta, Lorealilta, Goldwelliltä, Redkeniltä ja kattavasta valikoimassamme varmasti jokaiselle sopiva tuote. Muistathan pyyhekuivata hiuksen aina ennen hoitokäsittelyä!                              

Kauniin kiillon ja paremman ”tuntuman” hiukseen saa mm. Elumen käsittelyllä. Vaihtoehtona on myös väritön, vain kiiltoa ja parempaa tuntua hiukseen tuova ”sävy”. Vaihtoehtoisia käsittelyjä löytyy myös esimerkiksi Wellalta ja Schwarzkopfilta. Näitä latvaa ”freesaavia” käsittelyjä suosittelemme vaikkapa tyvivärin lisänä tai leikkauksen yhteydessä. Hius saa kokonaisuudessaan uuden ilmeen, kiillon ja tunnun. Tuotteet vaihtelevat Clipseissä liikkeittäin, Kampaajasi osaa valita juuri sinulle sopivan oman liikkeensä valikoimasta.

Clipsissä voit saada ns. pikakampauksen muun käsittelyn yhteydessä edulliseen hintaan. Letit ja nopeat kiharakampaukset tuovat iloa niin arkeen kuin juhlaan. Oletko kokeillut kampaukseesi Cutrinin Chooz- sarjan Fixing spraytä? Erittäin voimakkaalla muotoilukiinteellä muotoilet lyhyet rakennetta kaipaavat hiukset, sekä kiharakampaukset kiiltäviksi ja erotelluiksi. Kokeile!

Tervetuloa piristymään Clipsiin!

Tuotevinkki hiusten muotoiluun!

KMS california sarjan Hairplay playable texture- rakennesuihke sopii kaikille, jotka haluavat hiuksiinsa runsasta ja uudelleen työstettävää rakennetta.

Suihke antaa paitsi lisää rakennetta, sallii myös uudelleen muotoilun ja jättää hiuksiin luonnollisen tunteen tahmaamatta. Käytännöllinen tuote sisältää lämpösuojan ja voit korjailla kampausta raudalla vielä jopa seuraavana päivänä. Raikkaan tuoksuinen tuote suihkutetaan joko pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Suihkuta pyyhekuiviin hiuksiin ennen föönausta ja tarvittaessa lisää tuotetta kuivauksen aikana. Kuivissa hiuksissa tuote korvaa jopa jossain määrin hiuskiinteen antamalla ilmavaa ja kevyttä rakennetta, samalla korostaen kerroksittain leikattua tyyliä. Tuote on äärimmäisen näppärä ja helppo matkalla.

. Pito 2 / Kiilto 2

Kuinka hyvin tunnet Clipsin?

Clips Kampaamo-Myymälät sijaitsevat Helsingissä Ristikossa, Vantaalla Myyrmannissa, Turussa Skanssissa, Hyvinkäällä Willassa, Hämeenlinnassa Goodmanissa ja Lahdessa Karismassa. Clipsissä työskentelee yli 60 hiusalan ammattilaista! Teemme liikkeissä kaikkia hiusalan töitä, myös ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä. Ajanvaraus toimii puhelimitse tai käymällä paikan päällä. Tällä hetkellä nettiajanvaraus toimii ainoastaan Goodmanin Clipsissä Hämeenlinnassa.  Muihin liikkeisiin nettiajanvaraus laajenee syksyn mittaan. Kaikki liikkeet palvelevat mahdollisuuksien mukaan myös suoraan ovelta aikaa kysyviä asiakkaita. Aukioloajat olemme halunneet pitää mahdollisimman pitkinä, jotta voimme palvella asiakkaamme mahdollisimman hyvin.

Työntekijöistä pidetään hyvää huolta ja yhteishenki koko Clipsissä on rakennettu hyviä pelisääntöjä vaalien. Clips on kasvanut tasaisen vakaasti ja on lunastanut paikkansa yhtenä Suomen isoimmista ja tunnetuimmista kampaamoketjuista.

Clips tunnetaan hyvästä palvelusta. Mittaamme asiakastyytyväisyyttä asiakkaille tehtävällä kyselyllä tasaisin väliajoin ja palaute hyödynnetään palveluita parantamalla. Asiakkailta olemme saaneet monta hyvää ideaa! Kiitos palautteestanne!

Lisää Clipsistä voit lukea lähitulevaisuudessa ilmestyvästä alamme ammattilehti Pinnistä.

Oletko muuten käynyt osallistumassa Facebook kisaamme? Meidät löydät myös Instagramista. Osoitteesta http://www.voice.fi/muoti-ja kauneus/nain-teet-taydelliset-lomakiharat-ammattilaisten-kikoilla-onnistut-121672 löydät Willan kampaajien lomakihara vinkit!

Aurinkoista loppukesää, nähdään Clipsissä!